Адреса:
Хаџи Милентијева бр. 62 11000 Beograd
Телефон:
011/ 24 33 025
Телефон директора:
011/ 24 48 744
Е-маил директора
direktor@ossmarkovic.edu.rs
Е-маил:
ossmark@eunet.rs
ПИБ:
100288907
Матични број:
7004265

Почиње друго полугодиште

drugo-polugodište

Почиње друго полугодиште

  |   Најаве

У понедељак 24. јануара, по календару образовно-васпитног рада за школску 2021/22. годину, почиње друго полугодиште и трајаће до 07. (осми разред) односно 21. јуна.

 

За ученике од 1. до 4. разреда нема измена начин рада. Настава је организована по првом моделу, у преподневну смену долазе парни, а у поподневну непарни разреди.

 

Ученици старијих разреда ће почети друго полугодиште по комбинованом моделу. Дакле, у две групе које сваки други дан долазе у школу. У првој недељи, у понедељак и среду долазе ученици групе А, а у уторак и петак групе Б. Парна смена (6. и 8. разред) ће ићи преподне, а непарна смена после подне. Одељењске старешине ће вас обавестити у колико има промена у распореду ученика по групама. До одступања у распореду по данима је дошло због радног, али ненаставног четвртка 27. јануара, када обележавамо школску славу Светог Саву. О активностима за тај дан, обавестићемо вас накнадно.

 

Да нагласимо, да група која је код куће, треба да буде укључена у Гугл учионицу  јер ће наставници држати онлајн наставу за вас. Не знамо колико ће трајати овај модел, али је важно да се максимално потрудите у извршавању својих обавеза.

 

Строго је забрањен долазак и боравак у школи без заштитних маски (биће појачана контрола дежурних наставника и педузимане мере) и обавезно је држити дистанцу.

 

Желимо свима срећан почетак!