Адреса:
Хаџи Милентијева бр. 62 11000 Beograd
Телефон:
011/ 24 33 025
Телефон директора:
011/ 24 48 744
Е-маил директора
direktor@ossmarkovic.edu.rs
Е-маил:
ossmark@eunet.rs
ПИБ:
100288907
Матични број:
7004265

Учествуј у хуманитарној акцији која траје до 7. децембра

slatkiši

Учествуј у хуманитарној акцији која траје до 7. децембра

  |   Најаве

Драги Светозарци,

 

Организација ,,Српска солидарност“ покренула је акцију сакупљања слаткиша за Божићне и Новогодишње пакетиће за наше мале хероје на Косову и Метохији. У прошлогодишњем, шестом по реду слатком каравану, подељено је око 3 500 пакетића. То је само један мали гест, начин да им покажемо да нису сами, да им пружимо подршку јер они то заиста заслужују. Овогодишња акција покреће се мало раније имајући у виду епидемиолошку ситуацију да бисмо на време сакупили, упаковали и транспортовали до наших малих хероја.

 

У склопу ове акције део слаткиша донираћемо организацији Црвени крст на Врачару која ће доделити деци којој је потребно.

 

Донесите по сва слаткиша или две кесе грицкалица у школу, како бисте тиме улепшали празнике другарима. Верујемо да уз мало добре воље можемо урадити нешто добро, племенито и хумано. Акција траје до 7. децембра 2021.године.

 

Сваког дана ће пре почетка наставе неко од ученика из Ђачког парламента проћи кроз учионице и покупити слаткише које сте донели како би их однели у заједничку кутију.

 

НАШЕ МАЛО ЈЕ НЕКОМЕ МНОГО!