Адреса:
Хаџи Милентијева бр. 62 11000 Beograd
Телефон:
011/ 24 33 025
Телефон директора:
011/ 24 48 744
Е-маил директора
direktor@ossmarkovic.edu.rs
Е-маил:
ossmark@eunet.rs
ПИБ:
100288907
Матични број:
7004265

Велика завршна представа одељења IV/2

1

Велика завршна представа одељења IV/2

  |   Ђаци, Школа

Баш како су називом завршне представе “Умножите радост с нама“ поручили, ученици одељења IV/2 приредили су у петак 16. јуна у позоришту Дадов незаборавну радост у част завршетка првог циклуса основног образовања. Уз стручну подршку драмског сарадника Александре Анђелковић и кореографа Бошка Граовца из плесне школе “Врачар“, креативна и сложна дружина приредила је музичко-сценски кабаре, који је дубоко емотивно дотакао родитеље, наставнике и све који су у њему уживали. У оквиру представе приказани су инсерти из емисије “Да порастеш до детета“, емитоване на ТВ Храм, чији је аутор и која је заједно са њима реализовала њихова учитељица Мирјана Аврамовић.

 

Сјајном глумом, песмом, игром, обиљем смеха и ведрине, мини матуранти показали су разне таленте, вољу и жељу да их развијају и у лепоти и љубави остварују. Наравно, изнад свега, ову генерацију красило је и краси  другарство, о чему је како слика то зна боље од речи, говорио видео споменар- збирка фотографија насталих у разним тренуцима школовања, којим је крунисана представа.  А у срце учитељице Мирјане Аврамовић њени ученици уписали су се књигом успомена, у којој су креативно и маштовито сабрали своја сећања на ране ђачке дане и нежна осећања, која су их са њом  заувек везала.

 

Да се икаква црта подвуче, разуме се, рано је. Пред њима је много ђачких и свих других изазова. Сигурно је једно, мини матура много тога лепог и вредног наговештава. Другарство и љубав на првом месту, а то је оно што нас као људе и чини највреднијим.

                                                              Мирјана Аврамовић
професор разредне наставе

Овде можете погледати наш видео споменар