Адреса:
Хаџи Милентијева бр. 62 11000 Beograd
Телефон:
011/ 24 33 025
Телефон директора:
011/ 24 48 744
Е-маил директора
direktor@ossmarkovic.edu.rs
Е-маил:
ossmark@eunet.rs
ПИБ:
100288907
Матични број:
7004265

Традиционални Новогодишњи базар

Традиционални Новогодишњи базар

  |   Ђаци, Школа

У понедељак 26. децембра, у организацији Ученичког парламента наше школе, одржан је традиционални Новогодишњи базар на којем су учествовала сва одељења са својим учитељима и одељењским старешинама. Штандови су ове године били у учионицама и фискултурним салама. Родитељи, баке и деке, бивши ученици и сви остали који су посетили ову манифестацију, могли су да уживају у дечијим рукотворинама, укусним посним и мрсним ђаконијама, али и да купе играчку или књигу међу којима су се нашле и актуелне лектире. Деца су показала предузетничке способности у производњи, маркетингу и продаји својих производа и одлично се забавила!

 

Одељење 6-4 штампало је флајере, девојчице из 6-3 певале су слоган који нас је обавештавао о њиховој локацији, а најинтересантније је било сликање са Деда Мразом које нам је омогућило 6-2. Испред кабинета за музичку културу, деца су свирала клавинову, што се гостима посебно допало, па је овде била велика гужва.

 

Прикупљени новац смо определили у хуманитарне сврхе, ситне поправке у школи, а остало је и за по неко позориште, биоскоп, дружење.

 

Да је организација била успешна, потврђује и велики број похвала у „Књизи утисака“.