Адреса:
Хаџи Милентијева бр. 62 11000 Beograd
Телефон:
011/ 24 33 025
Телефон директора:
011/ 24 48 744
Е-маил директора
direktor@ossmarkovic.edu.rs
Е-маил:
ossmark@eunet.rs
ПИБ:
100288907
Матични број:
7004265

Свечани пријем првака

slika_01

Свечани пријем првака

  |   Ђаци, Школа

Свечани пријем нове генерације ђака првака приредили смо у школском дворишту, које је било тесно да прими све ђаке прваке, ученике школе,  браћу и сестре, родитеље, баке и деке, наставнике, запослене у школи и госте. Кратак и весео програм извели су заједничким снагама  ученици школе и наставници. Програм је отворила  учитељица Мира Аврамовић, а наставили су  чланови драмске секције школе.  Музичким тачкама представили су се одељење 4/5   и хор наставника под диригентском палицом учитељице Ивене Цицварић.

 

У поздравној речи, директорка школе Ивана Оролицки  пожелела је добродошлицу ђацима првацима и њиховим родитељима и нагласила да су школа и родитељи партнери у остваривању једног циља, а то је квалитетно образовање за нашу децу.

 

У име Градске општине Врачар, присутне је поздравио дугогодишњи директор наше школе, а сада члан општинског већа, Драги Лукић. Своје обраћање, у којем је било речи о активностима којима општина подржава рад школа, завршио је пригодним стиховима о  учитељу. Општина је и ове године обезбедиле поклон пакете за прваке.

 

Након програма, ђаци-прваци су се дружили са својим учитељима. Иначе, ове године уписано је пет одељења првог разреда са 126 ученика, што је друга по бројности генерација у нашој школи.

slika_03
slika_02