Адреса:
Хаџи Милентијева бр. 62 11000 Beograd
Телефон:
011/ 24 33 025
Телефон директора:
011/ 24 48 744
Е-маил директора
direktor@ossmarkovic.edu.rs
Е-маил:
ossmark@eunet.rs
ПИБ:
100288907
Матични број:
7004265

Пажљивкова правила у саобраћају

pazljivko

Пажљивкова правила у саобраћају

  |   Ђаци, Школа

У основној школи „Светозар Марковић“ на Врачару одржан је едукативни час ученицима првог разреда о правилима понашања деце у саобраћају . Часу је присуствовао председник Градске општине Врачар проф. др Милан А. Недељковић и том приликом заједно са чланом Већа задуженим за образовање Драгим Лукићем и шефом Кабинета председника Општине Николом Јеленковићем поделио ученицима приручник „Пажљивкова правила у саобраћају” који је издала Агенција за безбедност саобраћаја.

 

„Овај приручник би требало да вам буде узор како да поштујете саобраћајне прописе, помоћиће вам да се упознате са саобраћајним знацима, када треба да пређете улицу и на шта треба да обратите пажљу. Безбедност деце у саобраћају на нашој општини је на највишем нивоу, сви смо посвећени томе, јер наша деца морају бити безбедна у сваком тренутку”, рекао је Недељковић.

 

Часу су присуствовали и представници Управе саобраћајне полиције.

 

Сви ученици првих разреда основних школа на територији општине Врачар добиће на поклон приручник „Пажљивкова правила у саобраћају” који ће им помоћи да се што безбедније понашају на путу од школе до куће. Циљ акције је да се изврши едукација ученика о правилном понашању у саобраћају, али акција такође има и превентивни карактер.

 

Са сајта општине Врачар