Адреса:
Хаџи Милентијева бр. 62 11000 Beograd
Телефон:
011/ 24 33 025
Телефон директора:
011/ 24 48 744
Е-маил директора
direktor@ossmarkovic.edu.rs
Е-маил:
ossmark@eunet.rs
ПИБ:
100288907
Матични број:
7004265

„Бебе“ V2 најбољи ди-џејеви Врачара

di-dzej-vracara

„Бебе“ V2 најбољи ди-џејеви Врачара

  |   Ђаци, Школа

Да су ученици наше школе свестрани и изврсни у погледу талената и интересовања потврдило је такмичење „Ди- џеј Врачара“, чији је домаћин 28. септембра 2021. године био Центар за културу и образовање „Божидарац“.

У конкуренцији свих шест школа са територије Општине Врачар, петаци „Светозарца“, бенд „Бебе“ којег чине: Душан Јекић, Владимир Јовановић, Сава Ранђић, Михајло Подгорац, Катарина Србиновић, Хана Николић, Тамара Станојевић и Киара Вуковић, освојио је прво место. По избору ментора, некадашњег ученика школе, а сада већ реномираног мултимедијалног младог уметника Јанка Кустурице, „Бебе“ V2 представиле су се панк класиком “Should I stay or should I go” британског састава из осамдесетих “Clash” и савременим евровизијским хитом „Zitti E Buoni“ италијанске групе „Maneskin”.

Будући да је и сам прве кораке као ди – џеј направио у школским данима, те победио на врачарском такмичењу, Јанко Кустурица обрадовао је присутне наступом у ревијалном делу фестивала.

Помоћ при реализацији наступа и самој организацији такмичења пружила је проф.разредне наставе Мирјана Аврамовић, под чијим будним оком су се обављале пробе и која је свакодневно бодрила ђаке.